Over mij

Ik werk graag samen aan jouw digital analytics op basis van  goede afspraken en eerlijke prijzen. Op die manier ontstaat er ee duurzame relatie met de beste resultaten.

Michael ten Pas

Hi, mijn naam is dus Michael ten Pas. Een zeer (data)gedreven en resultaatgerichte digital analytics en conversie specialist met ruime ervaring aan zowel bureau- als klantzijde. Analytisch, probleemoplossend, en een voorliefde voor ecommerce. 

Ik vertaal business wensen naar hoogwaardige meetplannen en draag zorg dat deze naar wens worden uitgevoerd. Door middel van geavanceerde analyses, rapportages, en dashboards deel ik waardevolle inzichten met de organisatie, wat resulteert in een datagedreven bedrijfscultuur. 

Ik opereer daarbij meestal op het snijvlak van de business en development (product). Met mijn ruime ervaring bij veel verschillende grote bedrijven en leergierige houding, weet ik bedrijfsprocessen en data landschappen snel eigen te maken. Gewend om te werken met grote hoeveelheden data, budgetten en zeer talentvolle professionals aan mijn zijde.

Maar genoeg over mij. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal.

Waarom met mij samenwerken?

Er zijn meerdere opties om met digital analytics aan de slag te gaan en te laten implementeren. De meest voor de hand liggende zijn het inhuren van een interimmer of het samenwerken met een marketing bureau.

Een interimmer geeft als voordeel dat er iemand in de organisatie zit en binnen de afgesproken werkuren altijd beschikbaar is. Het nadeel hiervan is dat de kosten relatief hoog liggen, omdat de werktempo vaak lager ligt en er voldoende werk moet liggen voor een langere periode. Opschalen betekent vaak een extra losse interimmer inhuren.

Een marketing bureau geeft als voordeel dat deze flexibel inzetbaar is en marketing projecten vaak gemakkelijk kunnen worden opgeschaald, omdat veel bureaus hier aparte specialisten voor hebben. Het nadeel is dat de samenwerking met een bureau vaak minder persoonlijk is en betrokken specialisten vaker wisselen. Ook liggen de kosten fors hoger door onder andere doorberekende overheadkosten en betrokkenheid van dure account directors.

Met mij samenwerken betekent het beste van beide werelden. Je krijgt de betrokkenheid, snelle oplevering, en persoonlijke ondersteuning van een interimmer. Tegelijkertijd ben ik flexibel inzetbaar en kun je bij mij opschalen naar overige marketing diensten doordat er een aantal zeer ervaren en kundige partners bij mij zijn aangesloten. Bij mij betaal je ook altijd de scherpste prijs, omdat ik flexibel inzetbaar ben én geen onnodige overheadkosten in rekening breng of dure collega’s met moeilijke titels mee het overleg in neem.

Ik ben zeer transparant over mijn werkwijze, op te leveren diensten, en bijbehorende prijzen. Voel je vrij om mij hier meer over te vragen.

Michaeltpas.nl Interimmer Marketing bureau
Snelle oplevering X
Persoonlijke ondersteuning X
Flexibel inzetbaar X
Schaalbaar naar full-service marketing X
Betaal geen onnodige kosten* X X
* zoals overheadkosten, senior account managers, en de tijd dat er geen werk is

Succesvolle samenwerkingen

Samen de mogelijkheden bespreken

Nieuwsgierig geworden naar wat data voor jouw business kan betekenen? Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met mij op en ik bespreek graag de mogelijkheden.

Jouw digital analytics expert, on demand.

✓ Flexibel inzetbaar, wanneer het jou uitkomt
✓ De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Jarenlange ervaring en groot netwerk van specialisten

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.